Pages

Tuesday, March 29, 2011

Memang tak Lah!

Salam...
disebabkan kentensionan dengan suasana study kat bilik Mr.O malam nie..
Mr.O n ahli bilik Mr.O yang sorang nie pon tetibe boleh plan nak keluar malam nie...
niat di hati nak stay kat rumah dia..sebab ada 'aircond' kononnye la..heee..
yang kitaorang pon satu...kul 1.30 pagi nak keluar UIA...haha..memang taklah kan..

Nak dipendekkan cerita...time kitaorang sampai jer kat pondok jaga tu.
dia ketuk cermin and kat situ la dialog berlaku :-

pakgad: nak pergi mana nie
kawan aku: kitaorang nak balik rumah la pakcik...dah tak tahan study kat bilik dua tiga hari nie..
pakgad: mengikut peraturan UIA..tak boleh kluar lepas pada pkul 12 malam.. nak keluar boleh..tapi kena saman dlu...
kawan: oh..tak pe lah..kitaorang balik bilik jer la..

haha...memang tak ah nak kena saman...
for the record..this sem i already have 3 summons this sem..demmit..
takkan nak tambah collection kot..HAHA..
dalam kereta..kitaorang menganjing pakgad punya ayat..
nak keluar boleh... tapi kena saman dulu.. bang! meamang gila r kalau kami bendul keluar jugak..adoi..~

Tekan kalau suka .

6 KoMen KoWg?:

Misshy Innz said... [Balas Komen]

ngekk .
dah tahu pukul 12 curfew . lagi mau keluar .
HAHA !

BeritaKini said... [Balas Komen]

Wah! Nasib baek Pakguard tu bukan Mok*in. hak2.

PReDicToR said... [Balas Komen]

3 saman tu...bykny...nyway mane2 u pun mmg suka saman org...x faham betulla..tensen je

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Misshy Innz

haha..aku ingat tade curfew..=P

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@BeritaKini

hAHA.. cam tawu jer sapa yang di maksodkan..
hg ni sape ek?

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@PReDicToR

haaa..itulah dinamakan mencari side income..HAHA