Pages

Sunday, March 27, 2011

Final dah dekat weh..

Salam..
Setelah sekian lama tak online...
harini dapat peluang nak online sebab member Mr.O takde..so boleh kebas dia punya broadband..haha (gelak syaiton)

Mr.O dah lama tak dapat nak update blog nie..
dah bersawang kot... =.='
sebenarnya banyak sangat faktor - faktor yang membuatkan Mr.O tak HUPDATE blog nie...
salah satu faktornya ialah final exam Mr.O dah dekat sangat dah...
first paper Mr.O 1 APRIL... doakan supaya Mr.O berjaya eh.. =)
huhu..stress jangan cakap la..

Dah berapa minggu Mr.O nie tak dapat tido malam...
pergi jer kelas cam harem jer letih lesu...
tak tawu kenapa....
kawan - kawan Mr.O ada yang cakap Mr.O da makin kurus..
haii.ape nak jadi.. nie semua FINAL EXAM la nie..
sape yang tak cuak..

Nie first sem Mr.O..so kena la score sehabis baik pointer...
tapi.... (haaa..ade tapi)
carry mark Mr.O takde la power sangat...
ah..tak kisah la..focus jer kat final nie..
thanxz to kawan - kawan yang concern dengan Mr.O..=)
and doakan eh kejayaan Mr.O.

Tekan kalau suka .

2 KoMen KoWg?:

Zeeqa ~ Ajie said... [Balas Komen]

good luck for ur exam! ^^

►AdamXis◄ said... [Balas Komen]

Assalam...Bw dari Bloglist BCRoom.net

Fuuyooh lagi beberapa hari...gudluck Mr.O...boleh blogging kemudian lepas habis exam

Entri Terbaru : ►Motivasi : Bantuan Waktu Susah