Pages

Monday, February 14, 2011

My Birthday..My worst day

Semalam bersamaan 14 Februari 2011..
merupakan besday Mr.O..huuu..agak best la bila da suprise dari budak bilik..
bukan dowg main baling2 telur,tepung kunyit,air longkang...
dah bosan la wat cmtu..nnty kang kitaowg sendiri kena cuci balik.HAHA..
so semalam dorang nie belikan ja kek..HAAA...comel gila dorang nie..haha..

So pagi tadi bangun dengan bersemangatnya..takde kelas tapi nak g tgok special convocation..
ada pak arab datang..hmm..kejap jer Mr.O pergi..
pastu chow la..sebab tada member..huuuu..(shh..) diam2 sude ok~

hmm..sebelum nie kan Mr.O ader cerita pasal Mr.O kena saman..
ari ahad semalam..nak tgok post nie..[klik sini]..
haa...
so,mlas nak melambat2 kan masa..
Mr.O pegi la MAHALLAH OFFICE..nak setellkan as soon as possible..
sebab kalau pergi awal dapat borang appeal untuk kurangkan saman..

Bila da ada kat mahallah office..Damn!
tnsion tgok brother yang saman Mr.O tu ada ja kat situ..
ngah khusyuk key-in nama2 mangsa yang di saman oleh beliau..cesh~!!!
pastu kitaowg panggil la..
wat dek jer..eh bro..kerek lu ek..HAHA

So pas bncang2 smua..dpat la kiitaowang nie tukar compartment yang baru..
n bila nak amik saman yang kitaowang kna tu..
tgok2 masing2 dapat 2 saman..WTF??
pehal lak aku kna dua saman..Mr.O da naik bengang..

pastu baca la kat situ..dia cakap collaborate with squatting..Wak lu!!!
gua tak terlibat pon bro..$%^&##$%!!
adoiyai...malang betol la..
pas kitaorang cerita kat bro tu..
dia just ckap..nasib la korang..sapa suruh bagi dak tu masok walaupon dia belum lagi officialy bilik korang..
ala bro..kalau kami dah tawu..takkan la nak bg masok..
dia ckap dia dah proses smua tu.. so kami percya la..

malang2..tak pasal kena dua saman..
memang tak la aku nak bayar saman pasal 'collab***t'tu..cis..
biaq tuan punya badan yang cari pasal la bayar..
nasib la ko..

besdayku yang sungguh spoil~

Tekan kalau suka .

6 KoMen KoWg?:

NuR HiDaYaH aka Miss Vieya said... [Balas Komen]

worst ke cmtu ?
WTF ?? ala . .lek k bro

cikCEPET said... [Balas Komen]

ahahaa..
sian doe..!!
saba je laa ehhh


:))

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@NuR HiDaYaH aka Miss Vieya

besday aku..dpat 2 saman..
trk ark tuh..
melyang rm100

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@cikCEPET

huuuu.insyallah...sabar2.

nulhazwany abdul malik said... [Balas Komen]

time beday pulak tu kena, tunggu la ari lain , kan. ^^

anyway, happy beday :))

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@nulhazwany abdul malik

ahh.tu la psal..
mlang nasib ku..huhu