Pages

Tuesday, April 26, 2011

What is ur feeling when this happen?

Salam... haa..
this is my 100 post! yeah!!
tgokla..Mr.O nie dah 3 thun jdik blogger..tapi bru cecah angka 100..
betapa malasnya Mr.O kat situ..ngee~

alah...dulu sangat aktif taw..tapi kejap jer..
then setahun setengah Mr.O tinggal blog ni..
awl tahun 2011 nie baru Mr.O cuba bermanja - manja balik dengan blog nie..
fuh..susa betul nak dapatkan feeling tu balik.. feeling untuk menjadi blogger tegar kembali..susah wao!!!

ha.... this time nak cakap pasal..
menunggu something yang tak pasti..
haa... ok.. apakah perasaan korang la.. bila korang dalam situasi nie..
ce cite ce cite..

for me la kan...
bila terjadinya situasi nie.. fuh! sangat2 la menyeksa kan..
rasa cam nak 'picit-picit jer pokok getah..n getah pon memercik - mercik' ( ayat Alex Maharaja lawak) =)
yela...bila kita nak sangat something tuh.. n berharap sangat kita dapat benda yang kita nak tuh kan.. then masa nie terasa lambat jer berlalu.. cam tanak dapat jer secepat mungkin..
argh!!! bole gile 5 mnit taw! pastu macam2 masalah datang..
adoi... semuanya nak terjadi dalam masa yang sama..
tak ke bengang..
kan?

haa...
kadang - kadang nie..kita tak dapat apa yang kita nak..
sebab tu ada pepatah.. kita hanya merancang and ALLAH yang menentukan..=)
so kat snie kenala bersabar..Insyallah..

Tekan kalau suka .

3 KoMen KoWg?:

nub said... [Balas Komen]

lama tu bro 3 taon...banayk pgalaman ni... haha

hana said... [Balas Komen]

erm..
mula2 mmg de perasaan kecewa tp kite positif kan diri..
mungkin de hikmah tersembunyi yg kita x tau kan..
=D

mOoN said... [Balas Komen]

uih...lama dah tu...