Pages

Thursday, February 3, 2011

Mak aku terbaik didunia!

Salam..
selama seminggu Mr.O stay kat rumah nie..
tersangatlah heaven..
mak Mr.O masak macam2 jenis makanan...
(bihun sup,masak lemak,nasi ayam dll..)

and Mr.O pulak dah nekad nak sental je semua..
biar berat naik 5 kilo pon tak pe.. hehe
sebab Mr.O suka sangat semua masakan Mr.O aku..

from the first day aku kat rumah sampai sekarang semua mak Mr.O masak special2..
sampaikan kawan Mr.O yang datang bercuti kat rumah siap cakap.
'masakan mak ko terbaik.. lepas makan ni aku boleh tidur dengan tersenyum'

haha..kelakar kan statement tu..tapi memang tak dinafikan Mr.O amat merindui masakan mak Mr.O!!
dan bg Mr.O masakan beliau yang terbaik di dunia.. tidak dapat dinafikan langsung..(sape tak caya datang la umah Mr.O) =P

hurm..cuti Mr.O da nak abes..
lepas nie takde lagi masakan2 mak yang masuk dalam perut..
dah bosan sangat dengan masakan cafe tuh..dah la mahal..
tapi nak wat camne dah takde pilihan...

ape2 pon..cuti nie membawa seribu makna buatku..=)

Tekan kalau suka .

4 KoMen KoWg?:

anaMuslimah said... [Balas Komen]

untungla anak jantan...anak dara cam akak ni?kite yang masak untuk mak..huhu

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@anaMuslimah

haha...sy hnya mkan..=)
dan puji2 masakan emak..=P

Misshy Innz said... [Balas Komen]

bak mai sikit weyhh . ;D

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Misshy Innz

nak meh kat umah ak la..
alor setar..haha