Pages

Thursday, February 3, 2011

Apekah dia nie?

Salam..
dalam keasyikan Mr.O blog walking ke blog2 lain..
tetiba Mr.O tersinggah kat blog nie [klik sini]..

masih ada lagi blogger yang berfikiran cetek sepertinya..
bukan Mr.O nak mengutuk..
tapi tindakannya seperti membodohkan diri sendiri..

Menggunakan alasan politik untuk menyelamatkan nyawa pelajar2 Malaysia di Mesir..
APEKAH mamat nie??
katanya 'Utamakan pelajar yang menyokong UMNO'
mengucap panjang Mr.O bila terbaca post dia..[klik sini]

pada waktu2 nie.. soal politik tak sepatutnya diketengahkan..
Politik2 nie letak belakang la dulu..
smua tu rakyat Malaysia..mereka kesana untuk belajar..
mengejar Ilmu ALLAH..
jangan gunakan mereka sebagai bahan politik..
tak kisah la ko pro mane2 parti pon..jgan la tunjuk ketidakmatangan anda dalam politik..

Mr.O hanya kecewa dengan sikap certain manusia yang terlalu mementingkan parti dari nyawa2 pelajar malaysia di Mesir..

Tekan kalau suka .

13 KoMen KoWg?:

Si DauN CeRi said... [Balas Komen]

aah.. tu la pasal.. ade gak baca. die ingat nyawa tu bole main reject2 mcm brg dagangan agaknye.. hish. stdnt2 tu umo pon ade yg blom ckop nak mengundi.. adeyh~

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Si DauN CeRi

tu la manusia kalau dah terlampau fanatik dgan politik..

cHan said... [Balas Komen]

wehhh, serious x matang gila blog org tu.
nak babit2 kan politik plak kn.

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@cHan

aah...
bkan nak kutuk dia..
tp dia sndiri yg wat bg orang pandang serong kat dia..

buyat(bebola tomato) said... [Balas Komen]

errr dua2 salah sebab dua-dua nak main politik time nak krisis. apa kata bantu membantu dari cakap ini salah itu salah. ibarat gajah dengan gajah,kancil tersepit di tengah-tengah

Mejuez said... [Balas Komen]

Yang penulisnya pemikiran berat sebelah.. Yang si komen pula ikut cakap kera...
Hmmm apa nak jadi orang melayu kita sekarang ni!

Nak bezakan politic! BN dengan Pas?!

Menangkan itu, salahkan ini.. Sorang sokong sorang bangkang!

Sampai dorang sudah lupa yang kita saudara sesama islam.. Sudah berperang macam ni nak berpolitik lagi?

Hancur pemikiran melayu sekarang ni.. Punca segala propaganda politik semuanya!

naniisuju said... [Balas Komen]

mcm apew apew je bce post dye uhh .
adew ke pnting pelajar yg mnyokng umno , ituh ta patut lahh ! klu yerr pun adew yg pelajar myokong pas kew.
mereka tetap juge rkyat malaysia bkn kew ?

Mejuez said... [Balas Komen]

Check! aku ade hujah balik entri pasal yang kau buat..

http://mejuez.blogspot.com/2011/02/aku-benci-propaganda.html

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Mejuez

soal skrang bkan lg politik..
letak blkg dlu..
keluarkan smua plajar2 mysia yg dlam ketakutan dlu..

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@naniisuju

yep..
betul...tp bila ade org terlalu taksub politik pon tak nmpak smua nie

Jejaka Terhangat said... [Balas Komen]

aku dah baca..memang dia tu tak matang langsung dlm politik..dia ingat politik ni kena bermusuh sesama sendiri..harem btol..bleh plak nak naikan umno pas dlm hal nak selamatkan nyawa rakyat sndiri. ish2..

Apa Yang Kita Suka Tak Semestinya Orang Lain Pon Suka.

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Jejaka Terhangat

betol tu JT..
aku pon hairan knapa perlu dibangkitkan soal politik time2 terdesak cmnie

SizZLing SuZai said... [Balas Komen]

salam ^^
yup, xsepatutnyer begitu..politik adlh perkara y lein n xd kaitan lnsg ngan isu mesir ini! BLOGGER ITU ADLH SEORG INSAN(insan ker..haha) y BERPIKIRAN SEMPIT a.k.a tuuuttt..hehe thanks 4 d info!