Pages

Tuesday, February 22, 2011

Fafau dilamar peminat

Pagi tadi Mr.O dikejutkan oleh bunyi radio yang dipsang kuat oleh dormmate..
Mau tak kuat dia pasang sampai gegar bilik Mr.O pepagi buta..
dah la Mr.O baru jer dpat tido pas subuh..
dah la pasang kuat2..then gelak dia pon boleh tahan kuat jugak..
huhu..alsan dia..mmg saje aku bukak kuat nak gerak korang bangun g kelas...HAHA

Sape yang tak kenal Fara Fauzana a.k.a si drumstik.huhu
ala...yang jadi DJ kat hotfm tu..haish!
dalam condition yang mamai
agak terkejut la jugak..
tetiba dengar ada orang nak melamar fafau a.k. drumstik..ingatkan panggilan hangit..
rupa2nya mamat yang bernama Mohd Ermy Mohd Kasah <~~ klik name dia law nak tgok fb dia..
haa.. mamat yang ada iras2 Anuar Zain nie memang berani abes..
Mr.O 'suspect' lu la bro..HAHA..

mamat nie meluahkan isi hati dia..
adoi..nak ingat balik ayat2 dia nie memang tak dapat la..sebab time tu still mamai kot..
huhu..tapi ayat dia memang superb! huhu...harap2 lahir dari hati yang telus la bro yer..
tapi kalau betol la mamat nie betol2 nak kat fafau..
brusaha lagi bro..mne tawu jodoh ko ngan fafau..

tapi melalui aper yang Mr.O dengar..
fafau macam terkejut..huhu..n mcam speechless kejap...wlupon dia nie Dj yang bnyak cakap..(jgan marah kak fara)
tapi fafau macam dah bagi green light kat mamat tu..
dia dah pon add mamat tu kat personal fb dia..
wah! untung la lu bro..

nak sangat Mr.O dengar balik ayat2 mamat tu..
huhu...secara tak langsong mamat nie da famous kat hotfm..huhu..
harap2 dorang akan upload video pasal nie..boleh tengok reaksi muka fafau...
kalau dah jodoh tak kemana kan...

p/s: teringin nak jadi cam mamat tuh..HAHA

Tekan kalau suka .

4 KoMen KoWg?:

TheChekJah said... [Balas Komen]

waw... i like...

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@TheChekJah

like apekah?
like Mr.O ke?haha

diana said... [Balas Komen]

hahha..
mau gelabah fafau ye..
akak tak dengar pun..
tidor!!
hhhe

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@diana

tapi ada siaran ulangan dia..
ptg tu ade