Pages

Saturday, February 19, 2011

CONTEST TEKA LIRIK LAGU

klik banner untuk tengok tuan punya contest nie

nie liriknya:

Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk menyatakan rasa sakit
Dalam diri


ape yang korang kene wat :
1. wat satu entry 'CONTEST TEKA LIRIK LAGU'..copy and paste skali banner kat atas....
Mr.O dah wat..(done)

2. jadi follower belog nih http://inibelogfyna.blogspot.com
dah jugak..follower yg ke-1082(done.done)

3. teka lirik kat atas.jawapan hendakla tepat.
dah jugak..takkan nak post kat snie..kntoi nnty..huhu (done.done.done)

4. jawapan yang saya terima adalah sebelum atau pada tarikh tutup
yeah blom terlambat pon..(done.done.done.done)

5. letak jawapan korang kt comment entri nih..senang saya nak tengok jawapan.jawapan yang ade kat comment nih saya terime as a jawapan..
selaen tue kene memenuhi syarat yang laen jugak
ha...cek la..tak pcya..(done.done.done.done.done)

6. tag 3 kawan yang laen...hehehe...terpakserela la gamaknye..
haha..ok..
cekadak
ceritasekupang
jee
(done.done.done.done.done.done)!!!! =)

clue :

1. penyanyi laki
2. antara lagu yang pemes
3. walaupown saya selalu letak lirik lagu dalam belog saya nih,yang lirik penting lirik lagu kat atas nih say tak pernah letak lagi


tarikh tutup : 28.02.2011 (isnin)





Tekan kalau suka .

10 KoMen KoWg?:

nelly said... [Balas Komen]

Gud luck ..

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@nelly

thanxz nelly..=)

ceritasekupang said... [Balas Komen]

thanks tag...nanti free aku buat...

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@ceritasekupang

aah..ok ceritasekupang..

hAnis said... [Balas Komen]

ta hadil ketua dah giat belog balik...

ReJaM© said... [Balas Komen]

contest ape ni? Tak paham lah...
Milo

Jejaka Terhangat said... [Balas Komen]

gud luck mr O..

ni ha ada TAG contest utk mr. O..contest doodal..best ni..jom join..

COntest Dialog Doodal

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@hAnis

haha..so?
my assistant nie aktifkan lah balik

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Jejaka Terhangat

thanxz JT..
huhu..
insyallah aku join nnty..

GreenAppleKu.com said... [Balas Komen]

Follower no. 206, tak nak letak blog saya dlm bloglist Mr. O ker? Apa Mr. O dpt kalau letak ker? Em, blog Mr. O akan tersenarai dlm bloglist saya.

Salam perkenalan dari saya.