Pages

Friday, February 4, 2011

Hilang tension gua bro!

salam..
entry kali nie just suka2..
huhu..agak lama Mr.O tak berjumpa dengan member sekampung Mr.O
sebabnye bila Mr.O cuti diorang tak cuti..
so..kebetulan kali nie cuti kitaowang sama...

apa lagi..Mr.O g umah dia..melawat la..
tengok2 da ader anak sedara dah..da besar da..huhu..(nmpak sgat lma sgat tak jmpe,sebelom nie bru jer kawen abg dia tu)
so,kitaowang keluar g Tesco..mak dia minta tolong belikan sumething..ikot jer la..

aku just nak lepak ngan dia jer..sebab da lama tak jumpa..
banyak benda nak cerita..
so lepas kitaowang da beli kitaowg singgah jap pekena 'teh tarik' kat kedai yang mmber kitaowg kerja..

minta la dia tolong bancuh special pnya..sebab mmber2 kan...last2 dia bncuh teh tarik tapi tak penuh satu cawan tuh.. 'wth?'
haha...da gelak2 da Mr.O sebab tak paham..kenapa air kitaowg tak pnuh..tapi bila tgok orang lain beli penuh jer teh tarik dia..(agaknye tu kot special bagi dia..)zZzz

so lepas minum kitaowg pon dapat idea nak lepaskan tension kitaowang yg tak berapa nak tension sangat pon..
pergila karaoke..haha!
satu lagu Rm1.00
ape lagi..mmbe Mr.O nie sental 5 lagu..pergh!!
Mr.O pon tanak kalah..sental 5 lagu jgak!..
HAHA

lagu2 yang dinyanyikan oleh Mr.O:-
1)alamak lagu first nie tak ingat la plak tajuk dia..
2)mata hati jiwa-awie
3)rahsia pohon cemara-exist
4) fikirlah-aizat
5)situasi-bunkface

haa...
sajer amik lagu jiwang n n lagu yang ader not tinggi2 so melalak la..
kira aper piching lari ker tak..hahaha..

p/s:suara tak sedap..tapi main sental jer..HAHAHaK

Tekan kalau suka .

6 KoMen KoWg?:

beautiful_rose said... [Balas Komen]

huhuuhuh best ar dapat karok lepas tension dgn member.... =p

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@beautiful_rose

aah...sngat2 puas atie..heee

nub said... [Balas Komen]

hareemm da lama aku x karok. hahaha

wani brahim said... [Balas Komen]

wahh karok smpai hlang sora huhuhu

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@nub

haha..g la try..
hilang tnsion jap

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@wani brahim

haha..hilang sora kejap ejer..heeee