Pages

Wednesday, January 19, 2011

Mr.O hot?

Salam..nie ader satu entry bg ak agak menarik..
sbbnye aku sniri tak pcaye bnda2 cam nie leh berlaku lam hidup ak..
ok now we will start..

flashback skit~
hari tu bertarikhkan 12/01/2011..
hari tu aku sebagai student kna hntar borang PTPTN (yela ak tak pndai la)
so pagi tu nak dipendekkan crita ak bngon lmbat doe..haha..
so apa lagi..mndi selaju mgkin n then tros celapak ak pg dewan tu nak dengar briefing..

da dtang lmbat sah2 la kna dok krusi paling belakang skali..
n then.. ader sowg awek nie dtg..n dia lg lmbat dari ak..(haha!)
tp dia dok depan ak la..

so time tgah dengar briefing tu..
ak ader bnda tak pham sal borang PTPTN nie.
so ak tnya bdak depan ak (gurl nie la)

'eh awk..nak tnya sikit..
erm cmna nak wat line kat IC photostat nie?
'

pastu dia pon tak tawu ow..
dia pon tnya la gurlz depan dia..
then dia toleh kat ak n cakap..
tgah2 dia lyan cakap..
ttba terkeluar la loghat UTARA..Haha
n then kat situ la ak dapat modal..
nak bersembang ngan dia..

time tu aku ddok ngan kwan ak..
pastu kwan ak lak g lari dok kat krusi depan..
so tggal la aku sowg je kat stu..
iskh2..bosan doe..
so ak pon da tade modal nak smbang ngan awek depan ak tu..
aku pon diam je la..

Suddenly....
awek tu toleh belakang n cakap

'nak duduk sbelah awk bole tak?'

pergh..ak cam tergamam kejap..
n cakap ok jer..HAHA

pastu bila da dok sblah..
bru la kitaowg smbung memyembang lg..
ralik dok myembang..
briefing pon dah nak abes..
so ak pon ready2 la borang2 ak..
n nak blah dari kerusi tu..

Suddenly again....(bpe bnyak suspen lah!)

dia cakap 'awk bg no telepon' (smbil2 da pegang buku n get ready nak amik no tpon)

kali nie lg sumpah ak tak tipu..
terkejut giler ak ngan tindakan berani mati gurlz ni..
so tanak dia kecik aty (eceh!)
bg la no kat dia..
hahaha..

pastu tros ak belah~
n tergelak sowg2...
cam tak cya jer..=P



Tekan kalau suka .

20 KoMen KoWg?:

Misshy Innz said... [Balas Komen]

gile ahhhh .
awak , nak no phone gakkk .
HAHA !

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

Haha!..ko da mmg ader no phone ak lah!

SyedGraphiX said... [Balas Komen]

waaa..gile la awek tu. haha

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

syed-haha..tu la psal... hot kah? =P

nelly said... [Balas Komen]

sempat lagi bagi nombor .
hehe

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

nelly-haha.. dia da kuarkan kertas kot..=P

anaMuslimah said... [Balas Komen]

gadis2 zaman sekarang...berani sungguh!

Ain Asrar said... [Balas Komen]

chop2 dia ader cntc sampai sekrg tak?? ke buat penuh buku telepon jerk ;p heheh

Nasuha Salleh said... [Balas Komen]

omaigodd
mmg tabik spring ngn awek tu !!
hebat..hebat =O

My Recent Post: Lenguh Sana Sini dan Ucapan Raya

ameto primero augusto said... [Balas Komen]

haha, gila kentang.
abang hot seyh! aweks direct jer nak no.

NOOR FATIN said... [Balas Komen]

peewitt!! nak no gak! :P

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@anaMuslimah

aah..tu la psal..
dia nak test ayat dia jer kot..Hehe

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Ain Asrar

ader jgak cntc.
tapi tak kerap...
sbb msing2 bz lah..=)

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@Nasuha Salleh


haha..kat Mr.O tak nak tabik spring?

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@ameto primero augusto

hehe..tade la.
Mr.O biase2 je..
(muke merah) =P

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@NOOR FATIN

hehe..
ha..nak mmnuhkan phone book ke?

NOOR FATIN said... [Balas Komen]

aah. banyak sgt la kekosongan :P

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@NOOR FATIN

haha...yela tuh..=)

cekadak said... [Balas Komen]

haha...akhirnya aku dpt tau jugak cite penoh dia..keh3

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

@cekadak

haha..tu la..hot tak? =P