Pages

Tuesday, April 21, 2009

AdUH PeNiNk KePaLa!!

Mr.O pning la...~~
MySpace

bkan per..pening sbb xtaw la pasnie nak smbong belajar kat mner..
Mr.O mnat sgat2 nak smbung kat UIAM...

MySpace

tp kan...hai,ibunda
Mr.O lebih Berminat klu ank dia nie smbung belajr kat maktab perguruan....
aduiyai..kna jdik ckgu la plak..

MySpace

wlupon bdang nie Mr.O xbper mnat....mmg xmnat lgsong pon...
tp cm mak
Mr.O ckap la...'Mnat bOleh dipupuk'
hai...

MySpace

Mr.O nak mmbantah xsggop nak kcikkan ati seorang ibu yg mnjga Mr.O drik kcik n than ngan karenah2 Mr.O..so,xkan la nak mghampakan Beliau??
so,
Mr.O dah pkir baik2..mgkin buleh agaknyer Mr.O ikutkan sjer ckap mak Mr.O...
xsalah...mgkin ader hikmah...so,
terpaksalah ko lper UIAM
Mr.O??
hmm.nmpaknyer cmtuh la.
xper la..

MySpace

demi seorang ibu yg sgat aku syg2 sgat kat dunia nie....
tp aper2 pon sok...22hb april 2009 bru taw dpat ker x untok temuduga...
arap2 dpat la.
klu x msti ibunda sedyh...xsggop tgok beliau sdeyh lgik...
hope dpat la...
sekian..

anak Ibu,

MySpace
Mr.O

Tekan kalau suka .

18 KoMen KoWg?:

atienalova said... [Balas Komen]

ibu lebih tahu pe yang tebaik utk anaknye.
kan?

cekadak said... [Balas Komen]

haha...weh senasib lor....
mak akuh pun soh msok mktb gak...
wlpon mnt ak yg len....n x smpy ati gak nk kcewakan dowg...hoho...

CT NORAMIZA said... [Balas Komen]

mr o - minat x nak jadi cikgu? kalau x, lebih baik bgtau ngan mak terus terang ok

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

atienlova-ermm..mmg la dia tau..
sbb dia pon ckgu gak...huk2..

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

cekadak-erm..yeker????msok sner sng...pas abes ngaji dah konpem keja....xyah serabut pala nak pkir2.

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

ct-xbper...alah..xlarat dah nak gtaw kat mak...huhu...cm Mr.O tlis la..mak ckap...mnat leh dipupuk...blalalalala

CT NORAMIZA said... [Balas Komen]

mr o - betul cakap mak tu, minat boleh dipupuk, dan mak selalu nakkan yg terbaik utk anak dia, tau x? akak tau sbb akak pun ibu gak.

so pk yg terbaik utk masa depan ok, kadang2 apa yg kita rasa terbaik utk kita, sebenarnya benda tu lah yg paling buruk, dan benda yg paling kita x suka dan kita anggap x best utk diri kita, sebenarnya benda tu adalah yg terbaik utk kita, so think ok!!!

mumu said... [Balas Komen]

cian kamu kan? x pe kamu sangat baik. hm tharu.

I n n z said... [Balas Komen]

bgs nye mr.O..
dulu my mum pown suh innz msk mktb,tp sy dgn sOmbongnyer mengatakn TIDAK pada mktb..sbb mmg nk wat accounting. dy redha jer. (jht kn sy ?) last2 dok kat uia.. amek ecOnOmy n sOon majOring in biznes. insya allah :)

+fALl fOr yA+ said... [Balas Komen]

mr.o..
aku tak dapat maktab.. =(
dah la matrik pon aku tak minta.
mane la aku nak ngaji nie..
aku bukanlah orang yang berada nak g ke ipts...
mintak2 dapat la ipta walaupn course yang depa bagi tak bapa aku nak rela...
so sad.. =(

xuen adyla said... [Balas Komen]

baiknya...

my rents was like so freaking cool
they also said what course or where u wanna go also can...

we wont force u but instead we support u..

so good aite?

atok said... [Balas Komen]

cikgu o!
ehhe

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

ct-yeker...thanxz ek ct...leh jdik ibu angkat Mr.O..hehe..
erm..mmg la..nak pkir2kan mak nie la sgala2 nyer..klu dowg xdak sper la mr.o...xleh la nak wat blog2 nie..huhu

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

mumu-he...baik ker?cmner mumu taw???hehe....skodeng Mr.O ek???huhuhu

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

innz-wah..dgan sombongnyer???hehe..xbek taw..hehe...
xper la..uia pon dah ok...klu mak trima xdak msalah la...

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

fall for ya-erm..weh..aku pon smer la ngan ko...sdih la...ishk3.

afsal_8281 said... [Balas Komen]

kalo jd cikgu kerana tak minat tu yg menyebabkan mcm2 masalah timbul tu... ckp je terus terang ngan mak tu dgn cara yg berhemah terangkan kat dia baik2...

inysa ALLAH dik mak tu paham...all the best k!!

(",) peacee

PriNceghOstz said... [Balas Komen]

afsal->
erm....insyallah..nnti ajen2 terang kat dia la..huhu